Wie zijn wij?

De band is opgericht in 1961 en heeft zich sindsdien voortdurend ontwikkeld. Om ons muzikale niveau te handhaven, neemt de band nog altijd met veel succes deel aan competities in binnen- en buitenland. Dit onder de bezielende leiding van Pipe Major Marc Stoop en Leading Drummer Tom van Wingerden, geassisteerd door Bandstewards Joke van Wingerden, Marrie Bakker en Herman Bakker.

Pipers

Marc Stoop
Jos Toonen
Gerald van Dongen
Jan Vonk
Jan Selling
Gillian Hettinga
Ron Kooi
Jochem van Drogen
Luuk Dekker
Annelies Gnodde
Jan-Willem van Schaik
Jolene Zagers
Ruben Barf
Marjolein Ridder
Albert Gnodde
Jeanette Smits-Nuijten
Patrick Oudt
Anne Vos
Karin Bruggink
Daniël Moerenhout
Gijs Brouwer (leerling)

Snaredrummers

Jelmo Bonomo(LD)
Tom van Wingerden (Voorzitter)
Monique van Wingerden
Dennis Pompe
Andre Wienen
Pim Marcelis
Jeffrey Hazelaar
Nathalie Lensink
Nathalie Moerenhout
Anton Hazelaar
Hans Conde Nieto

Bass sectie

Rob van Essen (BD)
Mariska Jansen (TD)
Marloes Stevens(TD)
Inge Oudt (TD)

Laatste Nieuws

- 16 juni 2020

We zijn gelukkig als vereniging goed door de corona crisis heengekomen.

Helaas heeft 1 lid de ziekte gekregen en is er inmiddels gelukkig weer enigzins bovenop.

Wij gaan onze repetities hervatten met alle diciplines nadat we al eerder waren gestart met het drumcore.

Mocht u nu graag eens langs willen komen omdat u wellicht geintreseerd bent neem dan eerst even contact op met mij opnemen aangezien we maar een beperkt aantal mensen in het gebouw mogen toestaan.U kunt mij bereiken op telefoonnummer 0649490997

Hopelijk blijft het goed gaan met het in de hand houden van het virus en kunnen binnen niet al te lange termijn weer optredens verzorgt kunnen worden.

Competities hopen we volgend jaar weer mee te kunnen maken tot die tijd houd het gezond en u gaat ons weer zien.

Met vriendelijke groet

Tom van Wingerden

Voorzitter/Leading drummer

- 01 januari 2019

Het is al weer even terug dat we een bericht hebben geplaatst en we kunnen melden dat we onder muzikale leiding van Marc Stoop druk aan het voorbereiden zijn voor het nieuwe competitieseizoen.

We zullen er alles gaan doen om het vorig seizoen achter ons te laten en weer met heel veel nieuwe energie de competitie aangaan.

Hou onze facebook pagina goed in de gaten.

 

https://www.facebook.com/BeatrixPipeBand/

- 15 april 2018

Gisteravond kreeg de band te horen dat onze PM door persoonlijke omstandigheden moet stoppen als PM. Dit nieuws kwam binnen als een bom, zeker met het seizoen 2018 voor de deur. Heel vervelend voor de band maar nog vervelender voor Ewald zelf. Initieel had de band besloten geen competities te zullen spelen dit seizoen, maar na een ledenbijeenkomst (met een voornamelijk positieve inbreng !) hebben we besloten toch een poging te gaan doen om in ieder geval tijdens de Continentals van dit jaar te competeren.

Voor de rest van het seizoen zullen we dit per competitie nog moeten invullen en daar gaan we ons best voor doen, maar niets is nog zeker.
Totdat de vacature voor PM (zie onderaan dit bericht) is ingevuld heeft Marc Stoop zich aangemeld om als een 'interim' in samenwerking met Gerald van Dongen (PS) de PM functie tot nader order in te vullen.

Rest ons Ewald te bedanken voor zijn inzet in de laatste maanden, maar hem vooral een spoedig herstel toe te wensen !!

- 15 april 2018

De Beatrix Pipe Band is in Nederland een zeer succesvolle Graad 4 Pipe Band, die in competitie niveau uitkomt in Graad 4B en Graad 4A. Op de World Pipe Band Championships van 2015 haalde de band in Glasgow zelfs een prachtige 6e plaats. Behalve spelers die de wil hebben zich te verbeteren is ook een gemotiveerde muzikale leiding van groot belang om gestelde doelen te behalen met de gehele band.

De Beatrix Pipe Band is dus op zoek naar een nieuwe Pipe Major !
Gezien de ingeslagen weg: het handhaven van de huidige positie in top graad 4A en 4B en de wens volgend seizoen ook weer in graad 3 uit te willen komen, zijn we op zoek naar een Pipe Major met voldoende ervaring. Bij voorkeur iemand met ervaring in graad 3 of hoger, die gemotiveerd is om onze band naar een nog hoger niveau te tillen, iemand die in staat is binnen de muzikale leiding goed samen te werken, spelers kan motiveren het uiterste uit zichzelf te halen en leiding kan geven aan een band van ong. 35 personen. Niet de gemakkelijkste uitdaging, maar wel een prachtige ! 
Denk jij aan bovenstaande criteria te kunnen voldoen, neem dan contact op met Tom van Wingerden (06-49490997 of tommiemail@upcmail.nl) en wie weet gaan we er na dit seizoen een hele mooie tijd van maken !

- 09 september 2017

We hebben op de zeer natte competitiedag een goede prestatie neer kunnen zetten met een tweede plaats in graad 4 en drumcore een 1e plaats.

In de Open graad hebben we een vierde plek behaald en drumcore een 3e plek.

 

Kortom een mooi eind van seizoen 2017, we gaan ons nu weer voor bereiden voor seizoen 2018.

Agenda

 

Tot nader order zullen er geen optredens of competities gehouden worden.

Hou het gezond allemaal we gaan u weer zien


Volg de band op Facebook...

Alle actualiteiten en belangrijke gebeurtenissen kunt ook volgen op onze sociale media zoals Youtube en Facebook

Join the Band

  • De Beatrix Pipe Band is doorlopend op zoek naar nieuwe leden om de gelederen uit te breiden. Wij zoeken zowel ervaren als onervaren muzikanten. Wij beschikken over een opleidingsprogramma voor de allereerste beginners. Daarin krijgt u stapsgewijs alles aangereikt om u het instrument eigen te maken en in de band mee te spelen.

  • Dankzij onze ervaren instructeurs kunnen wij onze muzikanten en leerlingen een optimaal ontwikkeltraject aanbieden zodat ieder niveau aan bod komt. Hierdoor wordt U dan ook continu gestimuleerd om het maximale uit uw muzikale kunnen te halen en een bevredigend resultaat te bereiken.

  • U kunt het hele jaar door gerust eens bij ons langs komen om te zien wat er zoal binnen onze vereniging gebeurt, of om op een repetitieavond de sfeer te proeven. Voor overige informatie omtrent lidmaatschap en opleiding, kunt u contact opnemen met Marc Stoop, onze Pipe Major. (info[at]beatrixpipeband.nl)

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de band? Of wilt u een aanvraag doen voor een optreden of wilt u zich misschien aanmelden als lid? Vul onderstaand formulier (volledig) in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Foutmelding!
Uw bericht is verzonden, vriendelijk bedankt!